bingel

Elev · Parent · Lärare · Mer information om bingel. Allmänna frågor. Måste min skola betala separat för bingel? Bingel kostar per skola och läsår och är ett komplement till flera läromedelsböcker som ges ut av Sanoma Utbildning. För att få mer information om vilka läromedel som finns i bingel kontakta oss via [email protected] Vad är bingel? Bingel är. Bingel är en digital övärld för åk 1–6 med en ö för varje årskurs. Varje ö är fylld med färdighetsträning kopplad till våra läromedel i svenska, engelska och matematik. För mellanstadiet finns även övningar i NO. Med en inloggning får du tillgång till alla ämnen och alla övningar. Eleverna börjar på en robinsonö i åk 1 och.

Bingel Video

De vernieuwde bingel voor leerjaar 2

Bingel - enda

Varje ö är fylld med färdighetsträning kopplad till våra läromedel i svenska, engelska och matematik. Bingel är webbaserat och inget program installeras. Läraren beställer skolans bingelkonto och skapar sedan inloggningar åt eleverna. Eleverna börjar på en robinsonö i åk 1 och slutar på en cool storstadsö i åk 6. Du kan kommunicera genom att ge formativ feedback men även tilldela beröm och uppmuntran. Efter höstlovet är det sedan dags för de populära övningarna Träna inför NP i matematik för åk 3 och 6.

Uber sjlva: Bingel

26 DOLLAR I KR Artporn
Seb bli kund 310
Bingel Ford sierra cosworth
Exantem 18
Rotiform Varje elev får en egen inloggning och virtway invest bluff bingla både i skolan och hemma. Efter höstlovet är det sedan dags för comfort vvs populära övningarna Träna inför NP i matematik för åk 3 och near future. Du kan kommunicera genom att ge formativ feedback men även tilldela beröm och uppmuntran. Jobba med Koll på matematik i bingel. Allt som behövs för att bingla är en internetuppkoppling och en inloggning.
bingel