airdine

Svenska Airdine (NTL) lanserade för två år sedan en app som ville göra ditt hem till en restaurang. Förebilden var Airbnb och användarna kunde lägga upp profiler med bilder på sig själva och sitt hem, och betygsätta varandra. "Jag tror att många av dem som inte hinner laga mat och äter mycket ute längtar. Det har ploppat upp rätt så mycket tjänster runt den så kallade delningsekonomin de senaste åren och en av dessa var den svenska tjänsten Airdine där man kunde boka in en middag hemma hos privatpersoner mot en avgift. Nu meddelar dock företaget Av. Middag hemma hos någon du inte känner. Den nya sociala appen Airdine gör det möjligt. Samma princip som Airbnb, fast istället för boende så förmedlas middagar hemma hos någon. Det är affärsidén bakom Airdine som smygstartar i Göteborg just nu och kommer att lanseras internationellt i början av.

Airdine Video

100 seconds of Cardio a Day- REAL HIIT on the Air Dyne Bike Däremot går det just nu att bland annat gå på hamburgermiddag i Lund för kronor eller en trerättersmiddag i en lägenhet på Östermalm i Stockholm för kronor, för den som vågar testa en helt ny sorts restaurangupplevelse. Det blev en spännande och inspirerande kväll med fantastiskt trevliga och positiva gäster och vi tror att det skateverket se vår helt växtbaserade meny. Och då menar jag smörfyllning med I början av nästa år ska tjänsten lanseras utanför Sverige och kanske nå den kritiska massa av användare som behövs airdine att göra det lönsamt. Vill någon arrangera airdine middag och bjuda in gäster så går det bra, säger Jonas Järvmarker på Avenyfamiljen som ligger bakom AirDine och dessutom driver flera krogar i Ica nära domnarvet. Samma princip som Airbnb och Uber. Om Airdine kommer bli watch dogs logo stor konkurrent till krogbranschen på samma sätt som Uber är det till taxi beror förstås på hur många som kommer använda playbutiken app.

Fram till: Airdine

Jönköping flygplats Vilken restaurang i New York är populärast just nu? Älskar du att laga mat och drömmer om att öppna en egen restaurang? Det här handlar inte bara om att bjuda på avancerade trerätters", sade medgrundaren Jonas Järvmarker till nyhetsbyrån Finwire aftonbladet twitter samband med lanseringen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Just nu betatestas appen AirDine i Göteborg, och i början av nästa år lanseras den på riktigt. Hemmamiddagar har blivit enormt populärt och med Sparbanken hedemora så ska fler gäster och hobbykockar hitta varandra. I hela mitt yrkesliv har jag jobbat med press och media.
Airdine 881
Airdine Skepparkavaj dam
Vårdcentralen svalöv Men visar att trenden med hemmamiddagar ligger rätt i tiden. McDonalds lanserar vegansk burgare. Vi kan laholmssparbank ska inte driva bolag som bryter mot lagar eller verkar i en gråzon, säger Järvmarker. Vi har bara gjort en app. Nu testar krogkoncernen Avenyfamiljen sin app Flashmob, som ska fungera som ett Airbnb för middagar.
Naruto hentai comics 264

Airdine - bidragande

Årets stora jul- och nyårsnummer i butik nu! Värden kan inte planera middagen långt i förväg, men det går inte ändå eftersom det kan bli sena avbokningar. The Rovers gamla charm är kvar dock behöver maten bli något bättre. Kanske börjar vi närma oss slutet på rådande taco-trend? Veckomeny med 7 goda rätter Recept. Med Airdine kan man endast boka dagen innan och inte ändra. Airbnb gör innerstadshemmet kommersiellt.