hotell visby

Hotell med restaurang och bar med frukost i världsarvsstaden Visby precis innanför ringmuren. Medeltida miljöer med ett stenkast från havet. Sugen på ett fint hotell till ett bra pris? Jämför prisvärda erbjudanden på hotell i Visby, läs recensioner och välj det alternativ passar dig bäst. Ett familjedrivet hotell i hjärtat av Visby innerstad. Fem gamla byggnader, 32 trevliga rum, två mysiga trädgårdar och en medeltida kyrkoruin. Välkommen!

Hotell visby - lilla syster

Men detta är inte det enda från Visby som berättar om dess mycket intressanta historia. Rummet som vi bodde i var rymligt och hade både en tv-hörna med fåtöljer och ett pentry med kylskåp, perfekt för dem som stannar lite längre i Visby. Inga resultat i det här området. Du har registrerats Inom kort kommer du att få nyheter om populära hotell, fantastiska erbjudanden och spännande resmål. Lägsta pris Avstånd Se hotell som ligger närmast centrum först.

Hotell visby - vara

Allt du tittar på under dina sökningar sparas här. Färjeleden 3, Visby Visby lockar avsevärt många fler besökare på sommaren — passa på att leta efter särskilda hotellerbjudanden i Visby om du planerar ditt besök under lågsäsongen. Visby är en av Sveriges mest kända sommarstäder dit både svenskar och internationella turister kommer i tusental varje år, men det är även ett populärt resemål under vintern då staden tar till sig juletiden och förvandlas till en mysig och tyst vinterstad. Nr 13 Mest prisvärt av 16 hotell i Visby. Till medeltidsveckan kommer kommer ca 40 besökare varje år redo att fångas av den underbara gemenskapen. Du är nu online. Boenden vi gillar i Visby. Och så finns ett amanda seyfried sex till, glassmagasinet. Creperiet är ett måstebåde mat o dryck!