aftenposten

Man blir usikker på om man kan gi kvinner en klem, sier forfatteren. OSLO/TROMSØ/ STOCKHOLM (Aftenposten): Sverige ble advart av Solberg-regjeringen om integreringsminister Sylvi Listhaugs besøk. Det skriver avisen Aftonbladet. Norske myndigheter avviser dette. En anonym kilde i Det svenske utenriksdepartementet sier til Aftonbladet at den norske regjeringen tok. Chefredaktörens attack mot Facebook · Den Schibsted-ägda norska tidningen Aftenpostens chefredaktör, Espen Egil Hansen, är upprörd över att Facebook tagit bort en bild som Aftenposten publicerat på kvällstidningens Facebooksida. Media. | Alliansens kickoff-dans hånas i sociala medier.

Aftenposten - det

Nå deler skuespillerne sine historier om grove overgrep, sextrakassering og skam. Det bekräftar skidstjärnan för Aftenposten och berättar samtidigt att hon stryker vinterns Tour de Ski. Alle arbeidstagere, også de som er ansatt i kortere perioder, skal informeres om hvem denne personen er. Fröisland och J. Huitfeldt dotterson till ovan nämnde Amadeus Schibstedt som redaktörer och P. Dette er noen av de over skuespillerne som har signert et opprop mot seksuell trakassering i bransjen deres. Det er det slutt på nå.

Aftenposten - Elgross'n

I forrige uke nådde bølgen våre kvinnelige kolleger i Sverige, som etter å ha samlet skuespillere i en lukket Facebook-gruppe kom ut med et manifest og med historier som har satt en ny dagsorden i vårt naboland. Dette gjør oss enda mer utsatte. Den har satt våre egne erfaringer i en større kontekst, og vi ser at vår personlige følelse av skam og underlegenhet i forbindelse med større eller mindre trakassering, er en del av en omfattende maktstruktur. Det er det i Sverige, i Norge og i de fleste europeiske land, fordi vi har utfordringer, sier hun til Aftenposten. Artiklar med döda externa länkar Alla artiklar med döda externa länkar. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. De flesta andra tidningar förbjöds och tidningen införde Rettskrivningen av aftenposten