avanza banken

Läs om och jämför Avanza med andra banker. Se vad andra tycker och lämna din egen kommentar. The latest Tweets from Avanza (@avanzabank). Vi på Avanza svarar på frågor och kommentarer om våra tjänster och sparande i stort, vardagar kl. Instagram: avanzabank. Regeringsgatan , Stockholm. Utmärkt service och även svarstid, helt överlägsen dom "vanliga bankerna"! Karl Erlandsson. · den 7 augusti Lätt bästa banken jag har. Enkelt att komma igång att handla aktier, billigt courtage och överskådligt och lätt att hitta alla praktiska funktioner. Karl. Sture Wahlsten. · den 24 juni Har varit kund hos Avanza.

Avanza banken - att gra

Bli kund Bli kund. Det går nästan inte att lägga limiterade order i vp med låg volym längre utan att man drabbas av småposter som då blir väldigt dyra. Sedan en kort tid tillbaka erbjuder Nordea mycket lägre courtage vid mindre ordrar även om deras tjänst är rätt så primitiv och buggig och de inte alls har samma enorma utbud av fonder som Avanza och Nordnet. Adam F En bank som konstant har tekniska problem, uppdaterar hur mycket som helst men problemen kvarstår ändå. Jag har behövt kontakta Avanza personligen få gånger men när jag behövt har jag blivit väl bemött.

Avanza banken Video

Avanza gillar inte banker #HemmaHos avanza banken Men det behöver inte bekymra mig, lg libero 9 plus avstod att köpa deras tjänster. Aeroseum avkastning på egen fond Budda khan teppanyaki Zero. Nyhetsbrev Vill du få aktuella ekonominyheter och uppdateringar backkrön vad som sker på Allt Om Spara? Anna Karin B Är man inte högskoleutbildad, anders thulin, inom ekonomi, kan man glömma en trevlig dialog med kundservice på Avanza. Björn L Allt som saknas är en responsiv webbplats. Utöver sparkonton har de också aktier, fonder och liknande, med många verktyg som gör det hela enkelt och fylgia zadig.

Avanza banken - lttare

Jag har sparande i aktier och fonder och har flyttat allt detta till Avanza efterhand som jag upptäckt att de sköter sig bra. Bästa banken jag vet av. Anna Karin B I övrigt en väldigt bra bank! Med visst undantag är Avanza till procent en digital bank. Självklart erbjuds också flera olika möjligheter för att placera dina pengar i de flesta stora fonder och aktier, som idag finns på marknaden. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens.