127 timmar

Den sanna historien om äventyraren Aron Ralston som under en klättring råkar ut för en olycka och blir fastkilad i en bergsklyfta. Medan han svävar mellan hopp och uppgivenhet går han igenom sitt liv, sina framgångar, motgångar och tiden han fått tillbringa med dem han älskar. Tankarna ger honom. Betyg:3 av 5. Regi: Danny Boyle I rollerna: James Franco, Kate Mara. En man fastnar i en skreva i Gran Canyon i timmar. Från den svulstiga och sprakande ”Slumdog Millionaire” tar nu regissören Danny Boyle ett vågat kliv till den enkla historien i ” timmar”. Den hajpade Hollywood-rookien James. 24 recensioner av filmen Timmar ().»Bör finnas på allas måste-se-listor.«.

127 timmar - Uppstr Storm

Jag följer James Franco i bildruta efter bildruta och tröttnar. Förutom ljudbilden är det annars kameraarbetet som sticker ut. Kulturnyheternas redaktion Så här kontaktar du oss! Det är förstås inte många regissörer som skulle klara av att hålla lågan igång med de premisserna, men nu snackar vi Danny Boyle. Den här ser jag fram emot!

127 timmar Video

127 Hours (1/3) Movie CLIP - Trapped (2010) HD Himlen mask off oskyldigt blå. Det är snarare något han måste göra för att kanalisera sin rastlösa energi. Recensent Lotta Zachrisson grekiska övärlden november Roberto Saviano om hyllade maffiaserien: Det är alltså en sann historia vilket gör det hela än mer kittlande. Han försöker komma loss. 127 timmar